Reference

KESO blagovna znamka z več kot 400 patenti in poslovnimi partnerji v 25 državah sveta, že od leta 1963 potrjuje svojo inovativnost in kompetence. Izdelki zagotavljajo zelo kakovostne in dolgotrajne rešitve za vse vrste zgradb in načine uporabe.

Rešitve za vsak izziv

Ponujamo rešitve za izobraževalna okolja, za celovite varnostne sisteme za državne objekte, vrhunsko dostopnost za bolnike, osebje in obiskovalcev v zdravstvenih ustanovah, rešitve za varnost in kontrolo pristopa v industrijskih objektih, varnost in nadzora pristopa v podjetjih, integrirane rešitve za odpiranje vrat v javnih objektih in objektih za prosti čas, kot tudi varnostne rešitve za vozlišča javnega prevoza, rešitve za odpiranja vrat "vse v enem" za trgovinske objekte, pomeben del so stanovanjske ključavnice in ostali varnostni sistemi za domačo uporabo.


Podjetja, pisarne in banke

Mehanske ključavnice, elektronske rešitve, alarmi in ostali delujoči sistemi za kontrolo pristopa so pravi odgovor za varnostne rešitve v podjetjih in pisarnah.


Težka industrija in proizvodnja

Rešitve KESO se uspešno spopadajo z izrednimi vremenskimi razmerami in občutljivimi območji. Sistemi za zaklepanje so prilagodljivi in nudijo visoko stopnjo varnosti za vse vremenske razmere in vsa poslovna okolja. V naši ponudbi tudi kontrola pristopa in rešitve za evakuacijske poti v primeru požara ter drugih elementarnih nesreč.


Javni transport

Železniške in avtobusne postaje, letališča in ostala javna mesta so zaradi velikega številka potnikov izziv za upravljanje. Zelo varni cilindrični vložki z mehanskimi ali elektromehanskimi ključavnicami prinašajo visoko raven varnosti in zaščite.


Izobraževalne ustanove

V vrtcih, šolah in ostalih izobraževalnih ustanovah je KESO zanesljiv partner pri varnosti in zaščiti pred vlomi, tatvinami in vandalizmom. Sistemi so uporabni na glavnih vhodnih vratih, kabinetih, laboratorijih in ostalih prostorih.


Zasebni objekti

Stanovanjske ključavnice in ostali varnostni sistemi zagotavljajo zaščito pred vlomi in tatvinami ter so hkrati priročni in prijazni do uporabnikov. Rešitve so prilagojene individualnim potrebam po varnosti.


Trgovine

Rešitve za vrata in sisteme za izhod v sili so dovolj robustni in podpirajo nenehno veliko število obiskovalcev. Rešitve za kontrolo pristopa zagotavljajo nadzor in omejevanje dostopa do tehničnih prostorov objekta.


Zdravstvo

V zdravstvu je omejevanje pristopa do posameznega območja ključno za varnost in čisto okolje. Rešitve s komolčnimi stikali in kljukami preprečujejo širjenje okužb v operacijskih sobah in sobah bolnikov.


Infrastruktura

V športnih objektih, koncertnih dvoranah in ostalih pomembnih stavbah je zagotavljanje varnosti ključnega pomena. KESO nudi rešitve za evakuacijske poti in opremo, za kontrolo pristopa ponujamo rešitve omejevanja prehoda v nedovoljena območja.